Next refresh in seconds

Ovo vam doktori nikad neće reći evo kako da se brzo i prirodno riješite vaške

loading...

I djeca i odrasli mogu patiti od vaški, iako su bebe više izložene ovom neugodnom iskustvu.

Vaške se šire i razmnožavaju vrlo brzo, uzrokujući neugodan i jak svrab i situcija može lahko izbjeći kontroli ako se ne tretira na vrijeme. Ovi minijaturni insekti se hrane krvi i prilično su zarazni. Mnogi lijekovi se nude na tržištu, i iako neki su efikasni, oni mogu biti veoma skupi.

Razmnožavanje vaški može dovesti do mnogih infekcija i ožiljaka kao rezultat svraba. Ono što trebate učiniti je da se zaboravite sve što mislite da znate o uništavanju vaški i pratiti ovaj posve prirodni i izuzetno efikasni tretman protiv vaški koje će vam nevjerojatno pomoći.
Evo ga:

Sastojci i pribor:

-Listerine za ispiranje usta (ili bilo koji druga vodica za ispiranje usta po vašem izboru)
-češalj protiv buha
-Bijelo sirće
-Nekoliko ručnika.
-Kapa za tuširanje ili plastične vrećice
Uputstva:

Operite glavu sa listerinom za ispiranje usta da kosa bude potpuno mokra. Zamotajte kosu u plastičnu vrećicu ili pokriti sa kapom za tuširanje. Ostavite ovako da odstoji jedan sat i zatim uklonite kesu ili kapu.

Do drugog pranja, uradit ćete isti proces ali ovaj put uz pomoć bijelog ocata. Ponovo pokriti kosu pod kapu ili vrećicu i ostavite ga još sat vremena. Skinite kapu ili vrećicu i operite kosu sa svojim svakodnevnim šamponom. Na kraju, isčešljate kosu sa vašim češljem i gotovi ste.
Listerine miris će uništiti vaške, zahvaljujući sadržaju peperminta u njemu.

loading...

Leave a comment

Your email address will not be published.


*