TRI LIMUNA STAVITE U ĆOŠKOVE SOBE: ZVUČI LUDO, ALI ŽIVOT ĆE VAM SE DRASTIČNO PROMJENITI ODMAH!

limun-1377976368-12138-1-640x400

TRI LIMUNA STAVITE U ĆOŠKOVE SOBE: ZVUČI LUDO, ALI ŽIVOT ĆE VAM SE DRASTIČNO PROMJENITI ODMAH!Često niste ni svesni da svojim razmišljanjem utičete na ishod nekih situacija u životu, a sve to se skuplja i kruži po vašem domu
Mnogi ne veruju u moć pozitivnog i negativnog razmišljanja ili pozitivne i negativne energije.
Ali, često niste ni svesni da svojim razmišljanjem utičete na ishod nekih situacija u životu. Energija koju puštate u svoj dom je veoma važna i zato je učinite pozitivnom na ovaj vrlo jednostavan način.

Naime, sve što treba da uradite jeste da rasporedite 3 limuna po celoj kući u različitim sobama!
Iznenadiće vas rezultati – ako limun već sutradan drastično promeni boju, znači da vašim domom ili nekom prostorijom dominira loša energija koja usisava sav život iz vas, vaših ukućana i doma.
Limun možete da presečete na dva-tri dela, i stavite komadić u svaku prostoriju, a svakako bi trebalo da ih zamenite nakon nekoliko dana, kada se osuše.
Još jedna tehnika za koju neki veruju da odlično čisti dom od negativne energije jeste i to da vodu u koju ste prethodno iscedili malo limuna isprskate po ćoškovima kuće.

Treći, ali ne manje efektan način jeste i da u jednu posudu stavite tri limuna, i sve to držite na natkasni pored kreveta.
Mnogima se ovo činilo čudnim, ali ništa ne gubite ako probate, kažu da je vrlo efektno!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Close